Megérkeztek az új Hitachi akciós gépek!

Hitachi eletromos gép akció 2015.06.15-igNagyot újított a Hitachi az idén tavaszra! Szinte minden típuson csiszoltak, finomítottak valamit, ezáltal a Hitachi elektromos szerszámgépei még jobbak, még ügyesebbek, könnyebben hadra foghatók lettek! Szerencsére ez csak kevés esetben járt drágulással!

Számtalan gépük újult meg, kezdve a fémipari szerszámgépektől, az építőipari gépeken keresztül a faiparban használatos szerszámgépekig. Apróbb finomítások teszik még jobbá a fúrgépeket, a fúró- és a vésőkalapácsokat, de jobbak lettek a gérvágók, a körfűrészek, sőt, még a felsőmarók is!

Mindez jó hír a Hitachi kedvelőinek!

Nézzék meg webáruházunk folyamatosan bővülő kínálatát, és válasszanak tetszésük szerint akciós kínálatunkból! Ne feledjék, Veszprémben és Zircen 5 ezer forint felett, az ország más pontjain 20 ezer forint felett díjmentesen szállítjuk ki a megrendelt termékeket! Ezen felül Veszprémi üzletünkben, mint átvételi ponton előre egyeztetett időpontban akár személyesen is átveheti a webáruházban megrendelt gépet, de Albertirsán levő átvételi pontunkon is díjmentesen veheti át a megrendelt terméket már 5 ezer forintos értékhatártól!